Klik Sini Untuk Pembayaran

Klik Sini Untuk Pembayaran

 

 

 

Apa Kata Pembeli ???

(testimoni ini ditulis sendiri oleh PEMBELI Kamus Marketing di sini . Saya tiada masa untuk meyakinkan anda membeli produk saya, dengan tektik kotor dan sebarang penipuan)

“kamus email marketing memang terbaik , walaupon ditulis dalam Bahasa Inggeris tapi apabila diterjemah ke dalam Bahasa Melayu memang menghasilkan ayat-ayat marketing yang super power !”
Muhammad Khairil
“Terdapat banyak kamus marketing yang mantap mantap di mana ianya amat berguna sekali utk kita memasarkan perniagaan kita.
Perkataan yg mampu mempengaruhi bakal pelanggan kita dan tertarik minatnya utk membeli produk kita.
T,kasih Raja Kamil kerana berkongsi maklumat ini.”
Azmi Ismail
“Terima kasih sebab kongsi ilmu rahsia ni..
Satu pelaburan ilmu yang bermanfaat. Tak ramai orang tahu bahawa ayat memainkan peranan yang BESAR untuk buat close deal.

Ayat yang tepat membuatkan orang yang membaca rasa ingin tahu sangat2,
ibarat seorang pelari marathon yang dahagakan air mineral,
ibarat harimau yang kelaparan!!….

Apa yang saya mahu sampaikan ialah ayat yang tepat dapat membuatkan pembaca berkata di dalam hati
“…ah, ini yang aku perlukan sebenarnya..”

Ayat yang tepat dapat “menampakkan” bakal prospek impian yang mereka idam-idamkan & akhirnya membuat mereka tak sabar untuk bertindak. Sangat rekemen!”

Nasrol Abdullah
“Kamus Marketing, mampu menjadikan anda ‘Highly Skilled Copywriter’ tanpa memerlukan skill penulisan yang mantap.
Sesuai untuk digunakan oleh semua orang yang menggelar diri mereka sebagai usahawan.”
Aizad Aken

Terima kasih RK kerana beri saya peluang untuk berikan testimoni.
Ini testimoni Ikhlas saya.

First sekali saya beli sebab saya tgk Saleletter RK memang power dan
memang boleh menjual. Dalam hati saya terdetik : “Adakah Setiap Perkataan yang ditulis oleh RK ini datang dari kamus itu??”

Jadi saya tanpa berlengah terus Beli. Ternyata sangkaan saya memang betul. Kamus ini
didatangi dengan Video panduan contoh dari RK sendiri menggunakan Kamus itu! Memang
Power!

Pelaburan Ilmu saya tidak sia-sia RM40 sahaja. Insyallah, saya akan memanfaatkan
sepenuhnya kamus ini. Thumb up RK! :D

Faris Azaki
“Saya sudah lihat video tutorial dan try membina beberapa ayat dan hasilnya :) sangat mengagumkan…
Cuma perlu fikirkan apa ayat yang saya mahu dan cuba rujuk dahulu kamus ajaib ini.
Kemudian idea-idea perkataan dari kamus tersebut telah berjaya meng-transformasi-kan ayat saya tadi menjadi 1 rangkap ayat yang ‘menambat hati’.”
Kamal Asimoni
“Terima kasih kpd RK kerana terbuka hati untuk dedahkan salah satu resource untuk buat ayat marketing yang power.
Pada pendapat saya, Kamus Marketing ini bukan semestinya digunakan untuk headline sales letter jer …. ia juga boleh digunapakai dalam ayat2 atau dialog untuk tujuan pemasaran. … :-)
Mior iRoz

Salam Rk, terima kasih atas perkonsian (berbayar) kamus tersebut. Memang terbaik lah!
saya sekarang dalam proses mendownload kamus ini dan saya harap insyaAllah akan mendapat kebaikan
dengan menggunakan kamus ini terhadap bisnes saya kelak.

Apa pun, Kamus BONUS ini saya mesti piley!Hehe

Ps: pepehal, saya akan update (review) mengenai kamus ini. insyaAllah. :D

Fadzil
Usahawan CPA (newbie)

UPDATE :

Alhamdulillah, selesai sudah menonton video panduan penggunaan kamus ni, apa yang saya katakan adalah kamus ini sangat terbaik dan sangat sesuai kepada usahawan seperti saya. Ikhlas saya cakap, kamus ini sangat berguna kepada saya terutama dalam kempen CPA saya. Terima kasih Rk, saya sangat hargai perkongsian ini.

Fadzil

Fadzil
“best la RK. bukan saja dapat kamus, siap ada video cara nak guna lagi. x payah nak pening-pening nak pikir cara nak guna pulak.
Sangat terperinci. memang betul-betul superb kamus nie. terima kasih kepada RK untuk kamus ini.
Memang berbaloi-baloi dan sangat bermanfaat.
Moga-moga bisnes saya dapat meletup selepas ini. insyaallah.”
Firdaus Hamzah